وام حمایتی

وام حمایتی نوعی وام فوری است که به افراد یا شرکت‌ ها با هدف حمایت مالی و کمک به رشد و توسعه آنها ارائه می‌شود. این وام‌ ها، توسط دولت یا سازمان‌ها و موسسات عمومی، به افراد اعطاء می‌شود. در ادامه به بررسی انواع آن خواهیم پرداخت.

برای آشنایی کامل با وام حمایتی، با ما همراه شوید.جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره وام حمایتی می­توانید با هلدینگ طنین سازه تماس بگیرید. مشاوران ما به طور کامل تمامی شرایط و قوانین وام­ ها را توضیح می­ دهند.

انواع وام های حمایتی 

شامل افراد یا خانواده‌هایی می‌شود که قصد خرید، ساخت، تعمیر و بهسازی مسکن دارند.  دانشجویان می‌توانند برای تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، از این وام استفاده کنند.

این وام، با هدف تسهیل در ایجاد توسعه و رشد فعالیت ‌های تجاری و صنعتی به تاجران و افرادی که دارای کسب و کار هستند، ارائه می‌شود.

وام حمایتی

وام حمایتی

وام حمایتی به چه افرادی تعلق می گیرد ؟

افرادی که به علت درآمد محدود نمی‌توانند از وام ‌های معمولی استفاده کنند، می‌توانند وام‌های حمایتی را، دریافت نمایند. این افراد شامل متقاضیان مسکن با درآمد کم، کارآفرینان جدید، افرادی با حوزه‌های فعالیت کم و در وضعیت مالی ضعیف، هستند.

دانشجویان و افرادی که در موسسات آموزشی تحصیل می‌کنند، موظف به پرداخت برخی هزینه‌ های تحصیلی هستند. اگر پرداخت این هزینه‌ها در توان دانشجویان نباشد، می‌توانند از وام‌های حمایتی دانشگاهی که در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد استفاده کند.

این وام  به صاحبان کسب و کارهای کوچک، کارآفرینان نوپا و صنایع کوچک نیز، تعلق خواهد گرفت. این وام‌ ها در توسعه و رشد فعالیت ‌های تجاری به آنها کمک می‌کند.

اهداف وام حمایتی 

هدف وام حمایتی، حمایت مالی و موجودیت افراد یا شرکت‌ ها، به منظور تسهیل فعالیت‌ های آنها و پشتیبانی از رشد و توسعه آنها است.  ارائه ی این وام، به افراد و شرکت ها کمک می کند که به منابع مالی مورد نیازشان، دسترسی پیدا کنند.

این موضوع، امکان اجرای پروژه ها، طرح ها و رشد کسب و کارها را فراهم خواهد کرد. در این زمینه می توانیم به اعطای وام حمایتی مسکن، صنعت و تجارت، کشاورزی و … اشاره کنیم که این امر باعث ایجاد تعادل و پایداری در اقتصاد جامعه است.

بعضی اوقات، وام حمایتی به عنوان یک ابزار نابرابری اجتماعی عمل می کند. به این صورت که مثلا با اعطای وام در زمینه ی ساخت مسکن به افراد کمک می کند تا به مالکیت مسکن دسترسی پیدا کنند.

یا در زمینه ی کسب و کار، موجب رونق کسب و کار و افزایش مشاغل و پایین آمدن نرخ بیکاری خواهد شد. اعطای وام حمایتی به افراد کمک می کند که کسب و کار خود را رونق دهند.

بنابراین، با رشد و رونق کسب و کارها، اشتغال افزایش یافته، تولیدات بیشتر می شوند، درآمد بالاتر می رود و وضعیت اقتصادی بهبود می یابد.

وام حمایتی فوری

وام حمایتی فوری

مزایای وام حمایتی 

این وام به افراد کمک می کند که بتوانند به نیازها خود پاسخ دهند، در صورت داشتن بدهی، آنها را پرداخت نمایند و بتوانند فرصت های شغلی جدیدی را به وجود آورند. بعضی از این وام ها که برای حمایت از کسب و کارها و شرکت ها در نظر گرفته می شوند، باعث پیشرفت آنها و رشد و توسعه ی حرفه ی آنها می شوند.

این مزایا شامل رشد اقتصادی، افزایش استخدام نیرو و سرمایه گذاری در تجهیزات و توسعه ی مشاغل، می باشد. وام های حمایتی به جهت داشتن نرخ بهره ی پایین، مهلت بازپرداخت بلندتر و تعهدات کمتر در خصوص ضمانت نامه ها، نسبت به سایر وام ها، شرایط مالی مفیدتری دارند.

افراد با دریافت این وام، می توانند بهترین استفاده را از منابع مالی خود داشته باشند و بودجه ی خود را مدیریت نمایند.

بازپرداخت وام حمایتی 

روش باز پرداخت وام حمایتی به نوع و قرار داد وام بستگی دارد. در ادامه روش های بازپرداخت وام حمایتی را به شما معرفی میکنیم. در این روش، وام به صورت منظم، برحسب یک برنامه ی زمان بندی شده بازپرداخت می شود. به این صورت که شما، هرماه، مبلغ معینی را پرداخت خواهید کرد.

بعضی اوقات ممکن است بازپرداخت این وام، به صورت سررسید یکجا باشد. به این صورت که، شما باید تمام مبلغ قرض را در یک تاریخ مشخص برگشت دهید. در این روش، وام به صورت تکه تکه قابل بازپرداخت می باشد. شما می‌‌توانید طبق توانایی مالی خود، در طول مدت وام، مبالغ را پرداخت کنید.